Normes de la casa

Normativa i Condicions Generals
Cases del Delta


DISPONIBILITAT I CONFIRMACIÓ DE RESERVA
Una vegada efectuada l’aceptació de la “Pre-reserva” per part de l’allotjament, el client disposarà de 48h per fer efectiu el pagament de la bestreta de la reserva que serà del 100€ en estades curtes de dues a tres nits o del 20% del total en estades superiors a tres nits. El pagament es farà mitjançant transferència al compte corrent que se li facilitarà, indicant nom i els dies de l’estada, també es pot pagar per Bizum. Passat aquest termini, en el cas de no haver rebut el pagament, l’allotjament es reserva el dret de proposar l’allotjament a altres clients potencials.
 Un cop rebuda la transferència, nosaltres li enviarem la confirmació de reserva. La reserva no queda efectuada fins que el propietari no hagi rebut la transferència i vostè no hagi rebut la confirmació de la reserva. 
El cost de la transferència bancària, si n’hi ha, és a compte del client, i mai podrà ser deduït del cost del lloguer.

La resta de l’import de l’estada s’abonarà per transferència (o Bizum) sis dies abans de l’arribada a la casa.

CANCELACIÓ
En cas d’anul.lació d’una reserva abans de l’arribada del client a l’establiment, s’aplicaran despeses d’anul.lació en funció de l’antelació amb la qual s’anul.li la reserva.

• Si l’anul·lació es produeix fins a 30 dies abans de l’arribada, Cases del Delta reemborsarà el 100% del dipòsit.
• L’anul·lació de la reserva durant els 30 dies anteriors a la data de l’ocupació de l’allotjament suposarà la pèrdua de l’100% de la quantitat lliurada a compte, que quedarà a disposició de la titular de l’allotjament.

En cas d’abandonament de l’establiment amb antel.lació al temps pactat entre les dues parts, es cobrarà el total del temps acordat per a l’estada. 
La fiança (fixada en 150€) es tornarà una vegada s’hagi comprovat que tot estigui correcte, mitjançant transferència bancària.

ARRIBADA
L’horari d’entrada a l’establiment serà a partir de les 16h.

 Si, per qualsevol raó, vostè planeja la seva arribada abans o després d’aquest marge horari, li preguem que ens ho comuniqui i intentarem allotjar-lo en l’horari desitjat. 

El client té l’obligació de pagar en el moment de la presentació de la factura el preu de l’estada, en cap cas, el fet de presentar una reclamació l’eximeix d’aquest pagament.

SORTIDA
La sortida es farà abans de les 12h.

 Si us plau, sol·licitin una sortida més tardana, si la necessiten, abans de la seva arribada i farem tot el possible per a atendre la demanda.

ESTADA
L’estada mínima a la casa és de dues nits durant tot l’any, excepte en els periodes següents.
L’estada màxima es fixa en 15 nits.

Agost. Estada mínima 6 dies
Setmana Santa. Estada mínima 4 dies
Ponts: Estada mínima en funció de les dates.NOMBRE I IDENTIFICACIÓ DELS CLIENTS 


El client ha d’informar a la direcció el nombre de persones incloses a la reserva. Només el nombre de persones indicat a la confirmació de la reserva té dret a ocupar l’allotjament i les instal·lacions. També haurà de comunicar a la direcció si té visita d’algún amic o familiar, que vingui només a passar el dia.
 En cas de qualsevol incompliment de les obligacions esmentades, el propietari per criteri propi té dret a demanar al client que desocupi l’establiment i el client no tindrà dret a cap compensació. 

És obligatori, per llei, registrar a totes les persones allotjades i enviar-ho telemàticament a la Direcció General de Mossos. (Article 5.2 del Decret 164/2010). Les dades obligatòries per al registre són: nom complet, data de naixement, número de DNI, data d’arribada i de sortida, nacionalitat.

ANIMALS DOMÈSTICS
No s’accepten mascotes a cap de les cases.

RESPONSABILITAT
L’establiment no es fa càrrec de qualsevol pèrdua, dany, anul.lació o qualsevol despesa addicional soferta pel client, o de qualsevol causa que escapi del control del propietari. 

L’establiment no es responsabilitza de la pèrdua o oblit d’objectes; no obstant , si a l’hora de fer la neteja es troba algun objecte a l’establiment, el propietari no tindrà inconvenient d’enviar-lo a l’adreça facilitada mitjan enviament a contra reembossament. 

No està permès fumar dins les cases, tampoc està permès treure ni utensilis, ni roba de llit, mantes, etc. de l’establiment. Les tovalloles de bany són per aquest ús, en cap cas es faran servir com a tovalloles de platja.

 En cas que es produís algun desperfecte haurà de comunicar-ho a la direcció i sempre abans de la sortida de l’establiment, per evitar mal entesos. El client haurà d’abonar el cost del desperfecte. 

Al finalizar l’estada la casa haurà d’estar recollida, tant pel que fa a les instal.lacions i el mobiliari (taules, cadires, tumbones, sofàs, etc….), a les habitacions (llits desfets) als lavabos (tovalloles usades a terra), etc….
 Encara que la neteja final estigui inclosa en el preu de l’estada, s’haurà de deixar la casa en bones condicions, si no fos així, la direcció pot demanar als clients el pagament de 50€, en concepte de suplement de neteja.

L’allotjament agrairà qualsevol suggeriment que ens pugui oferir per tal de poder fer més agradable les futures estades. 

El nostre objectiu principal és que el client tingui una bona experiència de la seva estada als allotjaments de Cases del Delta.

×