Turisme sostenible i eco

Turisme sostenible i eco

Mimetitzats amb la natura

Les Casetes del Delta estan amagades en la natura. En front s’hi estén l’arrossar, més enllà, el riu i l’illa de Gràcia. Aquest territori està qualificat com a Reserva de la Biosfera per les seves qualitats naturals, per ser punt de rebuda i hostalatge de milers d’aus, però també com exemple de com un entorn natural pot conviure amb l’activitat humana. Al delta hi ha platges immenses on passejar, també on practicar esports nàutics. L’arròs, a més de pintar el paisatge, és font de vida per les aus que viuen al delta i pels homes que el conreen.

Casetes del Delta està compromesa amb el seu entorn i per això ens hem adherit a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) de la federació europea Europarc, que té com a finalitat promoure el turisme en clau de sostenibilitat als espais naturals protegits d’Europa.

Us convidem a conèixer el Parc Natural del Delta de l’Ebre i la resta de les Terres de l’Ebre des de les Casetes del Delta. Un allotjament que es mimetitza amb el paisatge que l’envolta, amb una situació privilegiada que permet l’accés fàcil a tots els punts d’interès del delta. Gaudeix dels paisatges, de les activitats, de la gastronomia d’aquest territori que amaga moltíssimes sorpreses.

Flamencs Delta de l'Ebre
Punto de información del parque
Europarc
Carta Europea de Turisme Sostenible
Associació empreses turístiques delta de l'ebre
Soy Ecoturista
Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera
×