Turisme sostenible i eco

Mimetitzats amb la natura

Els allotjaments de Cases del Delta (Barraca Vilbor i Casetes del Delta) estan amagats en la natura. Envoltats d’arrossars, prop del riu i de les platges i amb un munt de senders pròxims per recórrer el Delta de l’Ebre. Aquest territori està qualificat com a Reserva de la Biosfera per les seves qualitats naturals, per ser punt de rebuda i hostalatge de milers d’aus, però també com exemple de com un entorn natural pot conviure amb l’activitat humana. Al delta hi ha platges immenses on passejar, també on practicar esports nàutics. L’arròs, a més de pintar el paisatge, és font de vida per les aus que viuen al delta i pels homes que el conreen.

Cases del Delta està compromesa amb el seu entorn i per això ens hem adherit a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) de la federació europea Europarc, que té com a finalitat promoure el turisme en clau de sostenibilitat als espais naturals protegits d’Europa.

Us convidem a conèixer el Parc Natural del Delta de l’Ebre i la resta de les Terres de l’Ebre des dels allotjaments de Cases del Delta. Les nostres cases es mimetitzen amb el paisatge que les envolta i tenen una situació privilegiada que permet l’accés fàcil a tots els punts d’interès del delta. Gaudeix dels paisatges, de les activitats, de la gastronomia d’aquest territori que amaga moltíssimes sorpreses.

Flamencs Delta de l'Ebre
Punto de información del parque
Europarc
Europarc Espanya
Associació Ecoturisme Delta de l'Ebre
Soy Ecoturista
Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera
×