Com arribar

Com arribar

Per arribar a les Casetes del Delta des de la localitat de Deltebre cal situar-se al Pont Lo Passador i agafar la carretera que porta a Amposta circumvalant Sant Jaume d’Enveja. En aquesta carretera, a mà dreta, hi ha un trencant que indica cap el poble de Balada. Cal agafar-lo i conduir-hi uns dos kilòmetres. Les Casetes quedaràn a mà dreta.

Si veniu des d’Amposta, cal agafar la carretera T-3405 direcció Sant Jaume d’Enveja i a la rotonda, la T-3403, també cap a Sant Jaume. Després de 10 kilòmetres hi ha un trencant a mà esquerra que indica cap al poblet de Balada. Aleshores cal atravessar el poble i un cop passat un petit pont agafar una petita carretera a ma dreta i seguir aquesta via no més d’un kilòmetre. A mà esquerra hi trobareu les Casetes del Delta.

Les Casetes del Delta estan situades al terme de Balada, a  Sant Jaume d’Enveja, aprop del nucli urbà.

Coordenadas GPS:

  • 40°42’42.9″N 0°41’19.9″E

  • 40.711916, 0.688856

 

També es pot arribar a les Casetes del Delta en transport públic, en tren o bus, des de Barcelona i altres ciutats.

Les estacions de tren més properes són L’Aldea-Amposta, on hi paren trens d’alta velocitat, l’Euromed i el Talgo, o l’Ampolla-Perelló, parada dels trens regionals.

Rnefe com arribar cases del deltaL’estació més propera de la companyia d’autobusos HIFE és Amposta, a 10 km de les Casetes del Delta. Hi ha connexions amb Sant Jaume d’Enveja.

×